​Гра в "Чапаєва" по-новому: У Варшаві на ЧС з шашок посеред турніру сховали прапори РФ - з Москви вже погрожують Польщі вторгненням

Організатори діяли таким чином, щоб не потрапити під санкції WADA. Однак великодержавна пиха недоімперського сусіда не змогла терпіти «оскорбления Величия». Ситуацію загострює і той факт, що чемпіонка Росії в ході турніру поступається польці.

У Польщі судді принизили чемпіонку з Росії

У Варшаві з 23 квітня до 3 травня 2021 року відбувається матч за звання чемпіонки світу з стокліткових шашок. Організаторам прямо під час турніру довелося зривати і ховати прапори РФ. Момент, який потрапив на відео довів росіян до істерики, зазначають Патріоти України. Інцидент відбувся в ході матчу між полькою Наталією Садовською та росіянкою Тамарою Тансиккужиною.

Організатор матчу Яцек Павліцьки з Польщі прямо під час партії прибрав зі столу прапор Росії та табличку із зображенням російського триколора.

В Росії впевнені, що Тансиккужину "підкосив" цей момент

Екс-президент Європейської федерації шашок Яцек Павлицький пояснив, що на такий крок довелося піти через санкції Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). В іншому випадку Всесвітній федерації шашок загрожувало виключення з організації.

У Росії гостро відреагували на вчинок поляків. Наприклад, співробітниця Russia Today Юлія Вітязева відразу почала погрожувати військовим вторгненням Варшаві в Twitter.

"Дуже хочеться лаятися матом і почати ділити Польщу", - написала впропагандонкаона. Росіяни в Мережі також вимагають у відповідь перекрити газ Польщі і всій Європі і навіть вдарити ядерною зброєю по Гданську.

Варто нагадати, що WADA ввела санкції проти Росії через допінговий скандал. РФ була викрита в створенні державної допінг системи у великому спорті, яку організували та покривали спецслужби Путіна (т.з. «моча Мутко» - по прізвищу екс-міністра спорту РФ.-ред.). Тепер державна символіка Росії на великих міжнародних спортивних змаганнях під забороною.

До речі, Тансиккужина поступається після чотирьох раундів Садовській в битві за титул чемпіонки світу. Матч складається з дев'яти раундів, в кожному розігрується 12 очок. Переможець має набрати 54 очка. На даний момент Садовська веде в матчі з рахунком 32:16. Завершиться протистояння 3 травня.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...