Гранату кинули через паркан: На подвір'ї екс-нардепа Борислава Розенблата прогримів вибух (фото)

У поліції підтвердили повідомлення про вибух гранати у дворі будинку колишнього народного депутата Борислава Розенблата в Житомирі Фотографії з місця події опубліковано на офіційній сторінці Нацполіціі в Житомирській області, передають Патріоти України.

У повідомленні поліції сказано, близько 3 ночі в п'ятницю, 17 липня, невідомий кинув через паркан домоволодіння гранату, яка вибухнула у дворі. Те, що сталося попередньо кваліфікували як хуліганство (ч.4 ст. 296 КК України). Поліцейські вилучили записи камер відеоспостереження і проводять інші заходи для встановлення всіх обставин.

Раніше екс-нардеп написав про цей інцидент на своїй Facebook-сторінці. "На жаль, це правда, вночі, у двір мого будинку, кинули гранату, був вибух. На щастя, ніхто не постраждав", - повідомив Борислав Розенблат.

Він написав заяву в поліцію і тепер очікує, що злочинців притягнуть до відповідальності. При цьому екс-нардеп додав, що "використовувати такі методи боротьби з політичними опонентами в 21 столітті неприпустимо".

Борислав Розенблат був депутатом від Житомирського округу № 62. У Верховну Раду IX скликання він не пройшов. Разом зі своїм колишнім колегою Максимом Поляковим екс-нардеп фігурує в "янтарній справі", яку зараз розглядає Вищий антикорупційний суд. Антикорупційні органи вважають, що вони брали хабарі за прийняття законів про легалізацію видобутку бурштину.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...