Громадянин Молдови перетнув Дністер, аби побачитися з коханою, але далі щось пішло не так (фото)

Громадянин Молдови незаконно переплив Дністер для того, щоб побачитися зі своєю коханою. Однак на іншому березі замість неї чоловіка чекав прикордонний наряд. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Як зазначають прикордонники, громадянину Молдови раніше був заборонений в’їзд в Україну на п’ять років, адже під час попереднього візиту він порушив правила перебування в країні. Натомість чоловік не став чекати терміну та вирішив знову порушити закон, перетнувши Дністер.

Тепер іноземцю знову доведеться відповідати перед законом, а заборона вʼїзду в Україну для нього тепер становить 10 років.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...