Гроші будуть йти в руки, а удача не залишить: Вересень стане найуспішнішим місяцем для цих знаків Зодіаку

Гороскоп на вересень 2020 року розповість, для кого місяць стане найуспішнішим знаком Зодіаку в різних життєвих сферах. Дехто зможе просунутися в кар'єрі, отримати грошову винагороду або керівну посаду. Астролог Василина Володіна розповіла, що найбільш щасливими знаками Зодіаку у вересні стане Овен, Лев, Діва, Риби, передають Патріоти України.

Овен

Астролог впевнена, що вересень буде дуже успішним і вдалим місяцем для Овна. Ви зможете просунутися вперед без особливих зусиль. Ви зможете випередити найсильніших конкурентів і завершити питання, що давно вас мучили. Місяць відмінно підходить для нових проектів або проби себе у новій справі. Ви готові до новизни й експериментів, довіртеся до внутрішнього голосу і слідуйте за вашими інтересами.

Лев

Астропрогноз на вересень обіцяє вам успіх на початку осені. Ви зможете скористатися усіма привілеями та вдалими можливостями, якими буде наповнений буквально кожен день. Фахівець радить насамперед завершити розпочаті раніше проекти. Адже будь-яка справа, до якого ви доклали сили раніше, принесе успіх. Леви вражатимуть усіх неймовірною наполегливістю і вірою в себе. Лев зможе просунутися у всіх сферах, отримати керівну посаду, почати свою справу і поліпшити стосунки в родині.

Діва

Неймовірна удача та успіх очікують у вересні Діву. Але перший осінній місяць здивує вас, тому що прорив очікується в найменш очікуваній для Діви області. Виявляється, у вас з'явиться шанс домогтися колосального успіху у творчому напрямку. Гороскоп пропонує змінити погляди на світ і спробувати себе в незвичному амплуа. Ваш унікальний погляд на речі та працьовитість допоможуть досягти приголомшливого успіху в короткі терміни.

Риби

Для знака зодіаку Риби вересень може стати проривним місяцем, наповненим успіхом та шикарними можливостями. Але за однієї умови: успіх прибуде лише до найпрацьовитіших і найпродуктивніших. Якщо хочете просунутися вперед, то на кожному розі будуть шанси, але за них треба вхопитися й активно працювати, тому що ніхто не піднесе бажаного на блюдечку. Найініціативніші Риби наприкінці вересня зможуть похвалитися розкішними результатами та неймовірними бонусами від Всесвіту.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...