Гроші йтимуть просто у руки: На чотири знаки Зодіаку на цих вихідних чекає неймовірна удача, - астрологи

Згідно з прогнозом астрологів, чотири знаки Зодіаку на цих вихідних чекає неймовірна удача, передають Патріоти України.

Тілець

Тільцям, які завжди не проти посидіти вдома, зірки рекомендують на цих вихідних максимально вибиратися з чотирьох стін. Неважливо подорож це буде або відрядження-удача буде супроводжувати вам з моменту виходу з дому.

Близнюки

Близнюкам варто присвятити ці вихідні спілкуванню. Поспілкуйтеся з друзями, з якими довгий час не бачилися через карантин. Обмін енергіями з близькими людьми змусити вас почувати себе краще.

Стрілець

Стрільцям, які є одним з найактивніших знаків Зодіаку, зірки радять зменшити оберти і перестати – хоча б на годину – займатися своєю найулюбленішою справою, удосконаленням і порятунком світу, а приділити час собі. У ці вихідні просто розслабтеся.

Водолій

Водоліїв цими вихідними чекає несподіваний життєвий поворот. Головне, не упустити щасливу можливість, яка може прийняти будь-який образ-телефонного дзвінка з пропозицією нової посади, несподіваної зустрічі або випадково на здачу купленого лотерейного квитка.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...