"Я - мільйонер!": У Дніпрі підліток влаштував стрілянину з вікна квартири, транслюючи "подвиг" у соцмережі (відео 16+)

Друзі стрілка зі спортивної секції запевняють, що стрілянину він влаштовує вже не вперше.

У середу, 6 травня, в Дніпрі на площі Привокзальній перехожі почули постріли. Виявилося, що стріляли з квартири на вулицю. А винуватцем ситуації став неповнолітній юнак. За попередньою інформацією, він знаходився в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 16:30. 15-річний підліток відкрив стрілянину з балкона 2 поверху, він кричав "Я – мільйонер" і погрожував перехожим "винести мізки", паралельно знімаючи свою поведінку для соцмереж. Він виробив близько 9 пострілів. На щастя, ніхто не постраждав.

Патрульні разом з братом підлітка намагалися вгамувати хулігана, але спокійної розмови не вийшло. Хлопець погрожував і ліз у бійку. Порушника затримали і викликали батьків, зброю вилучено.

Прикметно, що у хлопця не може бути дозволу на зброю, так як його можна отримати з 21 року. Друзі стрілка зі спортивної секції запевняють, що стрілянину він влаштовує вже не вперше. Більш того, своїми подвигами підліток ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Його затримали, викликали слідчо-оперативну групу, а також його батьків. До того ж, на місце події оперативно прибули співробітники прокуратури і дозвільної системи, провели обшук в квартирі та вилучили предмет, схожий на пістолет. Біля під'їзду будинку поліцейські виявили 18 гільз. Затриманого передали слідчо-оперативній групі, яка з'ясує всі обставини події.

Джерело: Інформатор

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...