"Я б рашку підняв і кудись би за океан": Усик розповів, як би він застосував заклинання з Гаррі Поттера

Український чемпіон за версіями WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі Олександр Усик пофантазував, як у реальному житті застосував би заклинання з Гаррі Поттера. Відповідаючи на жартівливі питання під час інтерв'ю на YouTube-каналі Usyk17 боксер обрав «жертвами» російських злочинців, передають Патріоти України.

«Заклинання, що відчиняє будь-які двері? Я можу сказати, які б зачинив. Я б бункер Путіна зачинив, щоб він ніколи в житті не відкривався і все», — сказав Усик.

Також боксер застосував би заклинання до російських пропагандистів та до самої Росії. «Заклинання, яке скручує язик у трубочку? Якомусь пропагандисту, Соловйову скрутив би — вжух і хай у нього трубочка буде.

Його б лоскотали, а він би завжди посміхався? Хто у них там веселий, хто посміхається багато? Я б так зробив до двох дівчат — на Сімоньяншу і Скабєєву, хай їх хтось лоскоче.

Я б отак рашку підняв і кудись би за океан, щоб вони якомога далі від нас були. Десь до Америки, поміж Пуерто-Рико — хай вони там між собою двіж створюють", — сказав Усик.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...