"Я дійсно вірю, що її вбили": У США загадково загинула "королева соцмереж" - її знайшли голою на узбіччі (фото)

У США при загадкових обставинах загинула 26-річна американська блогерка Алексіс Робіно, відома як Алексіс Шаркі, дівчина була знайдена мертвою на узбіччі дороги. Про це повідомляє Insider, передають Патріоти України.

"Я дійсно вірю, що її вбили. Так. З того, що мені вдалося зібрати, а також з материнського чуття. Я дуже юною навчилася довіряти своїй інтуїції. Це мене не підводило", - сказала мати загиблої.

Мати дівчини розповіла, що про її зникнення стало відомо вночі 28 листопада, їй подзвонили друзі і чоловік дочки і розповіли про загибель, при невідомих обставинах. Труп блогера помітив водій вантажівки, він був на дорозі в кущах і знаходився приблизно в чотирьох хвилинах їзди від будинку.

"Те, в якому стані її знайшли - моя дитина такого б з собою не зробив. Це взагалі не має сенсу. Я впевнена, що тут щось нечисто", - додала мати.

Громадськість звинувачує чоловіка Алексіс, Тома Шаркі, він розповів, що зараз на його адресу надходять погрози від шанувальників дівчата.

"Вам всім повинно бути соромно! Я допомагав депутатам і телефонував, щоб з'ясувати, що сталося з моєю дружиною. Наступного разу... зупиніться і подумайте!", - сказав чоловік.

У той же час, ЗМІ повідомляють, що Алексіс збиралася розлучитися з чоловіком, вона розповідала подрузі про фізичне насильство в сім'ї.

Алексіс була популярним блогером, у неї 21 тисяча шанувальників в Instagram і майже 55 тисяч - в TikTok. Дівчина публікувала пости про подорожі і органічні косметичні товари і працювала в компанії по догляду за шкірою і волоссям.

Дівчина родом з Пенсільванії. Переїхала в Х'юстон в січні і швидко завела нових друзів. Її подруга Таня Рікардо каже, що загибла була "королевою соціальних мереж", не випускала телефон з рук і завжди швидко реагувала на текстові повідомлення і дзвінки. Вона сказала, що зрозуміла, що з подругою щось не так, коли та не публікувала повідомлення в соціальних мережах більше 12 годин перед тим, як зникла.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...