"Я дуже любила все російське": Даша Астаф'єва різко висловилася про свої виступи в РФ до війни

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва чесно зізналася, чому вона їздила виступати до РФ до повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України.

За словами Даші, до війни вона плекала російську культуру й захоплювалася нею через притаманний більшості комплекс меншовартості. Втім, згодом у неї зникла ця ілюзія й натомість прийшло відчуття провини за колишню позицію.

"Це моє відчуття провини, тому що я дуже любила все російське. Це внутрішнє відчуття колгоспу, яке ти намагався перебити російським кінематографом, класикою, бажанням говорити гарною російською. І це відчуття, що ми всі любили Росію і вважали її наддержавою... А коли я їздила і бачила, які вони всі скнари к*нчені. Я сварилася з людьми, доводячи, які вони насправді. Ти із заплющеними очима заходиш в аеропорт і носом чуєш, що ти у Росії. Це скупість, ненависть один до одного. І з цієї висоти любові, коли почалася війна, я пі*д*нулася об землю", - розповіла артистка в інтерв'ю Еммі Антонюк.

Також співачка поділилася, що всі свої значні гонорари вона отримувала від країни-агресорки тільки тому, що з українського шоубізнесу її витісняли інші відомі зірки, імена яких Даша називати не стала. Однак, вона не виправдовується і визнає, що тепер до кінця життя буде просити вибачення.

"Чому я виступала в Росії? Тому що не було місця тут. Усе було зайнято "щирими" українцями, якими зараз тут і не пахне. Я всі свої гроші великі заробила в Росії, тому що весь час, поки я там працювала, я терпіла. І до кінця свого життя я буду просити вибачення й розуміти масштаб своєї помилки, цієї угоди з дияволом", - зізналася артистка.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...