"Я дуже сильно переживав, чесно скажу": Петраков прокоментував нічию з Францією та шанси збірної України вийти з групи ЧС-2022

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков у ефірі каналу "Футбол1" поділився своїми емоціями після нічиєї із Францією. Як передавали Патріоти України, зустріч завершилася з рахунком 1:1.

"Хочу подякувати хлопцям за цю гру та нічию. У нас шанси ще є. Ми у грі.

Після Казахстану я подякував гравцям. Ми провели зібрання, поговорили, сказав Караваєву, щоби не переживав, треба рухатись далі. Сказав хлопцям, що там помилився не тільки Караваєв, а дали подати, Забарний програв головою і Караваєв не відскочив - ланцюг помилок.

Я ніколи не планую нічого говорити особливого перед грою, це все спонтанно. Що є, то є, від душі. А які слова? Все залишається хлопцям. Значить, все вийшло.

Вони мене прийняли. Я дуже сильно переживав, чесно скажу: досвідчені хлопці, і вони мені відверто допомогли. Ярмоленко, Пятов - я до них звертаюся за порадою, і вони мені допомогли. Я їм відверто вдячний.

Я дуже хотів би подякувати Андрію Шевченку та його штабу за все, що вони зробили за п'ять років. Вони дуже допомогли хлопцям і мені. Від доброго не треба відходити.

Хлопці не грали за такою схемою. Вони грали 5-3-2. Вони 5-4-1 не грали жодного разу. Я дякую своїм помічникам: вони допомагали дуже. Ми робили тактичне заняття, сьогодні об 11-й було тренування: 40 хвилин ми робили стандарти вихід з оборони.

Що говорив Сікану перед виходом? Не проси м'яч в недодачу, французи вже бігти не можуть. Рому Яремчука вже теж просив про це.

Грати на Кубку світу- це моя мрія. Я вже грав на двох чемпіонатах світу молодіжних. Мені не цікаво, якщо я туди не потраплю. Там класно. Там же жити хочеться! - сказав Петраков.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...