"Я хочу, щоб ти був, як кінь. Пий овес!": Гравець збірної України розповів про незвичні методи тренера Кварцяного

Форвард "Дніпра-1" і збірної України Артем Довбик розповів, як проходили його збори в "Волині", коли команду тренував Віталій Кварцяний. В інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz Довбик сказав, що тренер луцького клубу змушував його пити овес, передають Патріоти України.

"Такі збори були у мене вперше, ми в день бігали по 15 км потім ще силові вправи були, "жабки", "коні". Такі у нього вправи були. М'яча не було. 7 днів ми були на Шацьких озерах.

Постійно крос, вправи. Один м'яч на 35-40 чоловік. Я жодного разу, напевно, до м'яча не торкнувся. Ми грали 15 на 17, 17 на 17.

Підйом о 6:30 ранку, випиваєш овес. Володимирович каже: "Артеме, знаєш, я хочу, щоб ти був як кінь. Але мені треба, щоб ти пив овес". Він брав здоровий казан і там був розварений овес. Просто випивали і побігли. Просто вдавалися, лягали спати, їли і знову на тренування. Хтось може халтурив, але я до кінця вибігав. За сім днів я пробіг 105 кілометрів

Після цього я приїхав в "Дніпро", у мене все на спад пішло від неправильної підготовки. У першій частині сезону зіграв 8 матчів, але не забив жодного гола. Відчував, що я не в кондиціях", - розповів Довбик.

В українському футболі Віталій Кварцяний славиться тим, що вимагає від гравців максимальної фізичної готовності, і для цього міг використовувати нетрадиційні методи підготовки. Довбик разом з "Волинню" працював у сезоні-2016/17.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...