"Я люблю росіян, але...": Відома грузинська співачка пояснила свою відмову виступати в РФ (відео)

Ніно Катамадзе у найближчий час однозначно не завітає до країни-агресора із гастролями.
Ніно Катамадзе. Фото: соцмережі.

Знаменита грузинська співачка, суддя українського шоу "Х-фактор" Ніно Катамадзе раптово зізналася в любові до росіян після відмови виступати в РФ. Так, відповідну заяву артистка зробила під час розмови з ведучою "Світського життя" Катериною Осадчою на фестивалі Лайма Рандеву в Латвії, передають Патріоти України.

Артистка зазначила, що не виступає в Росії з липня 2019 року, причиною стало загострення політичного конфлікту між РФ і Грузією. Таке рішення викликане масовими протестами в Грузії, пов'язаними із запрошенням російської делегації на сесію Міжпарламентської асамблеї православ'я.

Тоді Катамадзе назвала Путіна – своїм ворогом, і вибачилася за концерти в Росії, які вона давала раніше. Через рік артистка заявила, що дуже любить своїх російських слухачів. Однак при цьому Катамадзе вказала, що відновлювати гастролі в РФ не збирається.

"Це дуже делікатна, тонка, проте надважлива тема. Не тільки в моєму музичному житті, але і між країнами, між людьми, між близькими людьми. І після мого рішення я хочу сказати, що я люблю моїх слухачів в Росії", – підкреслила співачка.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...