"Я маю любити і цінувати себе": Бразилець одружився сам з собою після того, як партнер кинув його перед весіллям (фото)

На місце весілля у місто Ітакаре приїхали 40 гостей, які стали свідками незвичайної церемонії.

33-річний доктор Діого Рабело одружився сам з собою, адже незадовго до весілля від нього пішов партнер. Цікаву історію розповів Indian Express, інформують Патріоти України.

Незважаючи на розлучення зі своїм партнером, яке відбулося ще в липні через серію сварок, Рабело вирішив не скасовувати вже заплановане свято, за яке він заплатив 350 тис. реалів (трохи більше 1,8 млн грн). На місце весілля у місто Ітакаре приїхали 40 гостей, які стали свідками незвичайної церемонії.

Він провів сам собі фотосесію, записав красиві весільні відео, записав клятву самому собі і перед дзеркалом сказав «Згоден».

Ще одним унікальним ритуалом на весіллі було те, що його бабуся пов’язала йому на зап’ясті спеціальний браслет замість обручки: «Коли Бог уклав свій союз з людиною, він створив веселку, і в символічному акті моя обручка є кольоровим сапфіровим браслетом, щоб я завжди пам’ятав про свій союз з Богом-Творцем», — написав Рабело, ділячись зображеннями.

Свого колишнього партнера чоловік називає «великим учителем», який «показав мені, наскільки я особливий».

«Я місяць аналізував ситуацію і вирішив, що повинен цінувати і любити себе. Я провів церемонію, і з 50 моїх гостей прийшли 40. Послання, яке я хотів надіслати людям своїм шлюбом, не є посланням від жертви — моє щастя не залежить від шлюбу», — розповів Рабело місцевим журналістам.


Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...