"Я маю любити і цінувати себе": Бразилець одружився сам з собою після того, як партнер кинув його перед весіллям (фото)

На місце весілля у місто Ітакаре приїхали 40 гостей, які стали свідками незвичайної церемонії.

33-річний доктор Діого Рабело одружився сам з собою, адже незадовго до весілля від нього пішов партнер. Цікаву історію розповів Indian Express, інформують Патріоти України.

Незважаючи на розлучення зі своїм партнером, яке відбулося ще в липні через серію сварок, Рабело вирішив не скасовувати вже заплановане свято, за яке він заплатив 350 тис. реалів (трохи більше 1,8 млн грн). На місце весілля у місто Ітакаре приїхали 40 гостей, які стали свідками незвичайної церемонії.

Він провів сам собі фотосесію, записав красиві весільні відео, записав клятву самому собі і перед дзеркалом сказав «Згоден».

Ще одним унікальним ритуалом на весіллі було те, що його бабуся пов’язала йому на зап’ясті спеціальний браслет замість обручки: «Коли Бог уклав свій союз з людиною, він створив веселку, і в символічному акті моя обручка є кольоровим сапфіровим браслетом, щоб я завжди пам’ятав про свій союз з Богом-Творцем», — написав Рабело, ділячись зображеннями.

Свого колишнього партнера чоловік називає «великим учителем», який «показав мені, наскільки я особливий».

«Я місяць аналізував ситуацію і вирішив, що повинен цінувати і любити себе. Я провів церемонію, і з 50 моїх гостей прийшли 40. Послання, яке я хотів надіслати людям своїм шлюбом, не є посланням від жертви — моє щастя не залежить від шлюбу», — розповів Рабело місцевим журналістам.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...