"Я не хотів би змінювати громадянство, але...": Бразилія має намір натуралізувати українського футболіста

Український воротар бразильського Атлетіко Паранаенсе Максим Воронов повідомив, що йому пропонували змінити спортивне громадянство, передають Патріоти України.

«Були такі розмови, зі мною з цього приводу спілкувався директор клубу. Але мені для цього треба більше часу прожити в Бразилії, ще півтора чи два роки. Я тут уже третій рік, але цього недостатньо».

Воронов зізнався, що мріє грати за Україну, однак готовий розглянути інший варіант, якщо не отримає запрошення до національної команди. «Грати за Бразилію? Я поки не заглиблювався в питання зі зміною громадянства, розмови й розмови. Я, звичайно, мрію грати за Україну!

Я не хотів би змінювати громадянство, я ж українець, хотів би грати за нашу збірну. Але якщо мене не будуть викликати, то я хотів би пограти на міжнародному рівні. Я чекаю виклику до збірної України. Наступного року тут поруч, у Чилі, проходитиме чемпіонат світу серед юнацьких збірних. На турнір потрапили і Україна, і Бразилія. Звичайно, я хотів би поїхати на цей турнір саме в складі збірної України!", — сказав Максим в інтерв'ю «Українському футболу».

"Це так не працює": Бойовий медик різко висловився про мобілізацію в Україні

субота, 19 жовтень 2024, 23:40

Більшість цивільних українців неготова поступатися Росії територіями і водночас неготова брати безпосередню участь у війні. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua. Військовий розповів, що незадово...

На працівників ТЦК знайшли управу? Новий наказ Міноборони має обмежити незаконний тиск на військовозобов'язаних

субота, 19 жовтень 2024, 23:25

В Україні уповноважені представники Терцентрів комплектування і соціальної підтримки тепер зобов'язані перевіряти військово-облікові документи з відеофіксацію. Він буде в нагоді, якщо сторонам доведеться доводити застосування протиправних/невідповідних...