"Я пишаюся": Олександр Усик став персонажем популярної боксерської відеогри

Чемпіон WBO, WBA, WBC у суперважкій вазі Олександр Усик (22−0, 14 КО) прокоментував свою участь у боксерському симуляторі Undisputed. Український спортсмен опублікував пост в Instagram, показавши процес зйомки, передають Патріоти України.

«Я пишаюся бути частиною першої великої боксерської гри за більш ніж 10 років. Undisputed Standard Edition зараз доступна на Xbox X|S, PS5 і Steam», — написав Усик.

Вихід гри Undisputed відбувся 11 жовтня. Крім Усика, можна також зіграти за Тайсона Ф’юрі, Мохаммеда Алі, Сауля «Канело» Альвареса, Теренса Кроуфорда та інших відомих боксерів. До виходу Undisputed останньою ліцензійною грою про бокс був Fight Night Champion 2011.

"Це так не працює": Бойовий медик різко висловився про мобілізацію в Україні

субота, 19 жовтень 2024, 23:40

Більшість цивільних українців неготова поступатися Росії територіями і водночас неготова брати безпосередню участь у війні. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua. Військовий розповів, що незадово...

На працівників ТЦК знайшли управу? Новий наказ Міноборони має обмежити незаконний тиск на військовозобов'язаних

субота, 19 жовтень 2024, 23:25

В Україні уповноважені представники Терцентрів комплектування і соціальної підтримки тепер зобов'язані перевіряти військово-облікові документи з відеофіксацію. Він буде в нагоді, якщо сторонам доведеться доводити застосування протиправних/невідповідних...