Як глобальне потепління змінило ваше місто: Приклад столиці

Певно, ви помітили, що це літо виявилось надзвичайно спекотним. Більше того, липень 2019 року за даними науковців вважається найспекотнішим місяцем за весь час проведення спостережень.

Але, не зважаючи на це, до сих пір багато людей не розуміють катастрофічності наслідків, які викликає глобальне потепління. Про це, зокрема, пише у своїй статті BBC, передають Патріоти України.

Перейшовши за посиланням, ви матимете змогу дізнатися, як змінилась температура у вашому місті або ж регіоні та отримати можливий план розвитку температурних подій.

На прикладі Києва подивимось, як це виглядає:


Сайт надає наступну інформацію:

1. Поточний середній температурний стан.

2. Спрощений графік температурних значень за липень і січень.

3. Прогнозовані зміни температури у місті за найбільш оптимістичним розвитком подій.

4. Прогнозовані зміни температури у місті за найгіршим розвитком подій.

Це цифри, які несуть по собі такі жахливі наслідки як танення льодовиків в Арктиці, що спричиняє підвищення рівня світового океану, затоплення багатьох прибережних зон та появу багатьох інших проблем. Якщо глобальне потепління триватиме нинішніми темпами, температура в різних регіонах може збільшитись на 3-5°C до кінця століття.

Тож потрібно розуміти, що боротьба за збереження нашої планети залежить від дій всіх країн світу та її мешканців. Глобальне потепління – це не щось далеке та неможливе, це те, з чим ми зіштовхнулися та маємо впоратись, об'єднавши зусилля.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...