Як спецназ МВС КОРД затримав патрульних, які за порушення ПДР зупинили Range Rover генерала поліції. З'явилось скандальне відео

І сам генерал, котрий діяв не як держслужбовець, а як феодал часів Януковича і "кодрівці" за протиправні дії не отримали жодного покарання.

Віталій Глуховеря

У Дніпрі підрозділ МВС «Корд» затримало поліцейських, котрі зупинили за порушення правил дорожнього руху машину начальника Дніпропетровського обласного главку поліції Віталія Глуховері. Відео інциденту, що стався у вересні минулого року, опублікував «Київ Оперативний», зазначають Патріоти України.

Автомобіль RangeRover порушив ПДР. Під час зупинки поліцейським, водій відмовився пред'явити документи і почав бурхливо сперечатися з поліцейськими, заявивши, що авто належить генералу Глуховері. Патрульні пояснили, що зупинили порушника, оскільки їм не важливо, чия це машина. Водій скандалив з копами, дзвонив своєму начальнику і намагався виявитися господарем ситуації.машины и КОРДПатрульні відмовилися брати телефон у водія, щоб поговорити з генералом. «Пацани, ху**ею займаєтеся. Машина генерала, шо, не знаєте?» — звернувся до поліцейських один зі спецназівців. Далі водій вирвав документи у патрульних. Після цього на місці інциденту з'явилися бійці «КОРДА» і доставили патрульних в кабінет до головного поліцейського Дніпропетровської області Глуховеря.
Ім'я Віталія Глуховері широко відомо в Дніпрі тим, що той часто потрапляв в різного роду скандали. Його син Олександр очолює слідче управління Державного бюро розслідувань, юрисдикція якого поширюється на Дніпропетровську, Сумську, Полтавську та Харківську області. До цього Глуховеря-молодший працював в прокуратурі Дніпропетровської області, куди прийшов стажистом в 2013-му, але вже через два роки піднявся до заступника начальника, займаючи цю посаду до 2018-го.


Відзначимо, після інциденту з патрульними, в якому «КОРД» виконував роль особистої охорони обласного поліцейського начальника, керівництво МВС не зробило ніяких заходів. Генерал поліції третього рангу Глуховеря Віталій Андрійович до теперішнього часу очолює Дніпропетровський обласний главк поліції.


Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...