Як у карантин обходитись без перукаря: Джордж Клуні на очах телеглядачів підстригся пилососом (відео)

За словами актора, у пандемію, коли не працювали перукарні, він не особливо й заріс.

Голлівудський актор Джордж Клуні прийшов на шоу американського телеведучого Джиммі Кіммел і розповів, що вже більше 20 років стриже себе сам за допомогою спеціальної насадки для пилососа, передають Патріоти України.

За словами актора, у пандемію, коли не працювали перукарні, він не особливо й заріс. Оскільки для цього у нього є спеціальна насадка для пилососа Flowbee, якою просто потрібно пройтися по голові!

Під час бесіди з Кіммел актор дістав один з Flowbee і провів інструктаж. На жаль, процес стрижки перервали рекламним блоком з новим фільмом Клуні "Опівнічні небо". Тому так і не вдалося дізнатися, скільки взагалі потрібно часу, щоб ретельно пропилососити волосся.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...