Як виглядає конкурент Tesla від Cadillac (фотофакти)

Електромобіль Cadillac

Електрокар Cadillac за розмірами не набагато менший за Lyriq і зберігає фірмовий гранований дизайн.

Американська компанія Cadillac готує компактний преміальний електрокросовер, який стане конкурентом Tesla Model Y та Audi Q4 e-tron. Його перше фото опубліковано на сторінці концерну General Motors у Instagram.

Дизайном електромобіля займаються стиліст Джейсон Чен - автор Cadillac Lyriq, який став взірцем для наслідування під час створення кросовера.

Авто має довгий капот і високу віконну лінію, а заднє скло прикрите спойлером. На рендері є тоненькі діодні фари та ліхтарі.

Відомо, що його буде побудовано на платформі Ultium.

Потужність машини 340 та 500 к. с.. Також буде й інша версія, яка припускає, що електромобіль Cadillac постараються зробити дешевшим і оснастять моторами, потужністю 210-290 к. с.

Нагадаємо, дослідники заявили, що до 2033 року електромобілі Tesla буде розумнішими за людей, оскільки їх мікрочіпи вже на 36% перевершують можливості мозку.

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...

Чи треба чоловікам щорічно проходити ВЛК: У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 19:30

Відповідно до законодавства, висновки військово-лікарської комісії (ВЛК) для військовозобов’язаних громадян України дійсні п’ять років. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі телеканалу КИЇВ24. "На сьогоднішній день д...