"Якщо я буду жити, то його вб'ю. Це ж треба бути звірюкою такою": Дідусь підлітка, який зарізав батьків і молодшого брата в Києві, пригрозив йому розправою

Дідусь 16-річного Максима Суміна, який убив своїх батьків і молодшого брата, пообіцяв помститися онукові. Злочин Микола Сумін прокоментував журналістам "Сегодня", передають Патріоти України.

"Якщо я буду жити, то його вб'ю. Справа не в тому, що він мого сина вбив, він убив мого маленького онука, якому сім років усього, це ж треба бути звірюкою такою. Видно, він наркотики прийняв", – сказав дідусь.

Зазначається, що матір підозрюваного, Оксана, страждала алкоголізмом, а батько працював та утримував сім'ю. Між ними часто бували скандали, а сам підліток іноді поводився неадекватно.

Також дідусь повідомив, що раніше сім'я жила на Печерську, але через бідність квартиру продали й переїхали на Харківський масив.

Бабуся Максима – Ніна Суміна – поскаржилася, що в них немає грошей на похорон. Вона не може забрати тіла з моргу, зараз шукає гроші. Пенсія – близько 2000 гривень, тоді як похорони коштують приблизно 30 тисяч.

За словами пенсіонера, його син хворів і був у психдиспансері на обліку. Дружина маніпулювала ним, а одного дня ледь не зарізала ножем.

"Я три дні був у лікарні швидкої допомоги, я думав, що він помре – під серце ножем йому дала. Він вилікувався, і після цього він знову почав із нею жити", – згадав чоловік.

Дідусь стверджує, що невістка нібито примушувала чоловіка пити, хоча йому було не можна за станом здоров'я.

"Я говорив йому, що не бери її, вона молода вже горілку п'є, у неї двічі білочка була. Тварюка така, натуральна", – додав батько покійного.

Він вважає, що після переїзду на Харківський масив Максим сплутався з поганою компанією з Дарниці.

Пенсіонер підозрює, що його онук уживав наркотики, але навряд чи мав залежність. За його словами, хлопець "балувався" три-чотири роки, хоча "за руку його не зловили".

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...