Якщо не хочете накликати лихо: Що не можна робити із подушками

Спальне місце і все, що з ним пов'язано, завжди вважалося сакральним. Адже наші пращури вірили, що під час сну людина знаходиться десь на межі між реальним світом і потойбіччям. Звідси дуже багато прикмет, деякі з яких пов'язані з подушками. Що не можна робити з подушками, аби не накликати лихо, пише Radiotrek, передають Патріоти України.

Спати на двох подушках

За однією з прикмет, сон одразу на двох подушках неодруженим людям віщує самотність.

Заміжні жінки, які зловживають цим, ризикують захворіти, а одружені чоловіки - втратити гроші

Сидіти на подушці

Через це можна втратити здоров'я, а разом із тим й удачу. Адже зневажливо ставитися до місця, на якому ви спите, не можна. Сидіння ж на подушці - це така своєрідна образа спального місця.

Виняток робили лише молодятам на весіллі.

Класти подушку на стіл

Раніше стіл могли використовувати для того, щоб ставити туди труну з небіжчиком. Тому подушка на столі - до хвороб і навіть смерті близьких людей.

Спати на чужій подушці

Люди вірили, що подушка може вбирати енергетику людини, яка на ній спить - як позитивну, так і негативну. Тому користування чужою подушкою може накликати проблеми і негаразди попереднього власника.

Дарувати і приймати в дар подушку

Така прикмета пов'язана з тим, що подушку можуть використовувати для ритуалів чорної магії, робити в них певні "підклади".

Тому, аби не принести у свій дім біди і хвороби, подушку не можна приймати як подарунок від сторонніх людей. Лише від найближчих родичів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...