"Який приклад він подає дітям?": Відомий український співак обурив поведінкою в оперному театрі Чернівців (відео)

Український співак Артем Пивоваров славиться своїми емоційними виступами наживо. На концертах виконавець активно спілкується з публікою, іноді демонструє бездоганну фізичну підготовку. От і нещодавній концерт у Чернівцях не став винятком. Цього разу Пивоваров продемонстрував дива еквілібристики, зазначають Патріоти України.

Просто посеред виступу артист видерся на балкон у глядацькій залі, де повісивши травмовану декілька місяців тому на концерті ногу через поруччя балкону, продовжив співати з фанами. Відео цього перформансу з'явилося на фан-сторінці Пивоварова в Instagram. Та далеко не всі шанувальники розділили захват від фізичної підготовки кумира. Багато хто засудив артиста через неповагу до оперного театру у Чернівцях, де відбувався цей концерт:

"Ви хоч уявляєте, скільки сил та майстерності, коштів пішло на створення і реставрації оздоби оперного? Що ви пропагуєте тим дітям, які вас слухають", "Вбив ходінням по матеріалу оперного. Така неповага", "реально трохи зашквар…", "Дуже хороший співак, гарний голос, хороші пісні... але це вже занадто", - пишуть одні.

Та були й ті, хто заступився за співака: "Коли ти в запалі, великий викид адреналіну провокує ще й не на такі вчинки. Далеко не кожен зрозуміє, про що я. Але я його не засуджую, жодного поганого прикладу він тут не подає. Це все одно, що казати, що Ден Рейнольдс подає поганий приклад і виступає без штанів".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...