Яшин, Пеле, Марадона та інші: France Football назвав збірну світу всіх часів

После обнародования «дрим-тим» всех времен объявлены также составы второй и третьей символических сборных в истории футбола.

Авторитетне футбольне видання France Football, яке в цьому році вперше не визначає володаря «Золотого м'яча», в понеділок, 14 грудня, оприлюднило склад символічної збірної Світу всіх часів, передають Патріоти України.

За підсумками голосування 140 журналістів провідних світових ЗМІ в «команду мрії» увійшли 11 кращих з 90 претендентів, серед яких був і ексфорвард київського «Динамо» і збірної Радянського Союзу Олег Блохін. Причому Пеле і недавно померлого Дієго Марадону авторитетне видання відрядило в ... півзахист (ігрова схема - 3-4--3):
воротар - Лев Яшин (СРСР);
захисники - Паоло Мальдіні (Італія), Франц Беккенбауер (Німеччина), Кафу (Бразилія);
півзахисники оборонного плану - Лотар Маттеус (Німеччина), Хаві (Іспанія);
атакуючі півзахисники - Дієго Марадона (Аргентина), Пеле (Бразилія);
нападники - Кріштіану Роналду (Португалія), Ліонель Мессі (Аргентина), Роналдо (Бразилія).
До другого складу увійшли: Джанлуїджі Буффон (Італія) Роберто Карлос (Бразилія), Франко Барезі (Італія), Карлос Альберто (Бразилія) Альфредо ді Стефано (Іспанія), Франк Райкард (Нідерланди), Андреа Пірло (Італія), Зінедін Зідан (Франція ) Роналдіньо (Бразилія), Йохан Кройфф (Нідерланди), Гаррінча (Бразилія).
У третю збірну потрапили: Мануель Нойер (Німеччина), Пауль Брайтнер (Німеччина), Серхіо Рамос (Іспанія), Філіп Лам (Німеччина), Андрес Іньєста (Іспанія), Діді (Бразилія), Йохан Неєскенс (Нідерланди), Мішель Платіні (Франція ), Тьєррі Анрі (Франція), Марко ван Бастен (Нідерланди), Джордж Бест (Північна Ірландія).

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...