"Їб*в собак, дірявих": Тенісист, що народився в Росії, відзначився хамською витівкою (відео 16+)

Казахстанський тенісист Олександр Бублик, який народився в ленінградській області та виступав до 2016 року за Росію, видав порцію добірного матю під час поєдинку 1/8 фіналу турніру ATP 250 у Штутгарті. Зустріч проти Енді Маррея (№68 ATP) завершився поразкою з рахунком 3:6, 6:7, передають Патріоти України.

В останньому геймі першого сета за рахунку 5:3 на користь Маррея Бублику не вдалося прийняти подачу через поганий відскок від газону. "Я не можу, бл*, він буде помилятися чи ні? Я їб*в собак, бл*дь, дірявих, бл*дь, які цей корт будували. Ублюдки, бл*дь".

Програвши очко при рахунку 15:15, Бублик продовжив матюкатися: "Я маму їб*в діряву, бл*дь Я заї*ався, бл*дь. Я просто заї*ався. Він помиляється, ні? Ні? Ну пішов він на х*й тоді". По ходу зустрічі Бублик ще кілька разів звертався в порожнечу з матами: "Та я маму їб*в шльондру діряву, бл*дь Я заї*ався грати на цій... Сука, як мене це бісить, на х*й. Він буде помилятися? Якщо не буде, на х*й тоді підемо".


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...