Йде повна мобілізація: На Донбасі чоловіків масово відвозять у військкомати прямо з вулиці

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. На території ОРДЛО всім чоловікам до 55 років вже роздали повістки і зобов'язали їхати до військкомату. Як пише Сьогодні, зараз на Донбасі окупанти проводять повну мобілізацію, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні у нас з ранку тихіше, ніж останні 2-3 дні. На шахтах всім чоловікам до 55 років роздали повістки, зобов'язали їхати до військкомату. Робиться це в рамках оголошеної мобілізації. Повідомили, що якщо будуть ухилятися - посадять. Якщо чесно, то ми заправили машину, і якщо чоловіка захочуть забрати воювати, то їдемо з Донецька всіма правдами-неправдами", – розповіла мешканка Донецька.

Жителі Донецька відзначають, що повним ходом йде повна мобілізація. "Сидимо у військкоматі, чекаємо незрозуміло яку машину, яка пощастить незрозуміло куди. Повна мобілізація", - також розповів один з жителів Донецька.

Як пишуть ЗМІ, в Донецьку на вулицях правоохоронці зупиняють машини і перевіряють документи. А люди в спеціальній військовій формі з російським акцентом запитують у водіїв, яким немає 55 років, чи були вони у військкоматах і чи отримували повістки.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...