"Іди сюди, б*я": На першій сесії міськради Слов’янська побилися депутати та активісти (відео)

За чотири години новообрані депутати Слов'янської міськради проголосували тільки за створення фракцій і комісій.

У міськраді Слов’янська Донецької області під час першої сесії сталася бійка межу депутатами та активістами, в засіданнях була оголошена перерва до 15 грудня. Про це повідомляє видання "Слов'янськ діловий", передають Патріоти України.

Конфлікт на сесії стався в першій перерві між активістами та деякими депутатами. Присутні кричали один одному: «Так він плете своїм язиком», «Іди сюди, б*я» та інше. За чотири години новообрані депутати Слов'янської міськради проголосували тільки за створення фракцій і комісій. Всі ці пропозиції були прийняті.

На завершення мер Вадим Лях запропонував провести другу частину першої сесії у вівторок, 15 грудня, і пропрацювати всі питання.

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...