Єгипет ввів нові обмеження для туристів: Що чекає на українців, які плануюють подорож з 1 вересня

В Єгипті ввели нові правила для в'їзду туристів в країну. З 1 вересня в цю країну не будуть пускати мандрівників, у яких немає при собі негативного ПЛР-тесту на коронавірус, передають Патріоти України.

Прем'єр-міністр Єгипту Мустафа Мадбули пояснив, що це вимушене рішення через те, що в багатьох країнах почалося збільшення кількості хворих з COVID-19.

"Ми прагнули забезпечити здоров'я тих, хто приїжджає в країну, і єгипетських громадян, тому ми погодилися з тим, що будь-який турист, який прибув у країну повинен пройти тестування", - заявив Мустафа Мадбули.

Варто відзначити, що раніше українські туристи могли відвідувати Єгипет без обмежень і без довідок про відсутність коронавірусу.

На початку серпня було введено посилення карантинного режиму і туристам заборонили без негативного тесту залишати курортні зони країни. На найпопулярніші курорти мандрівники могли потрапити без обмежень.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...