Євробачення-2020: Букмекери раптово погіршили прогноз для України (рейтинг)

Євробачення 2020 відбудеться в середині травня в Нідерландах. Україну в цьому році буде представляти гурт Go_A з фольклорним "Соловейком", хоча й досі участь нашої країни під загрозою зриву, передають Патріоти України.

І от сьогодні прийшла чергова не дуже приємна новина: букмекери погіршили позиції для наших артистів. Вони вважають, що Україна не потрапить навіть у 20-ку.

За прогнозами букмекерів, перемогу в пісенному конкурсі отримає Ісландія, хоча раніше вони пророкували перемогу Литві, яка тепер на другому місці. Третє місце поки за Румунією. Італія займає четверту позицію, а замикає п'ятірку Росія, яка представила свого виконавця. При цьому розмістили Україну на 23-й сходинці. Гірше нас тільки Фінляндія, яка займає 24-е місце.

Варто зазначити, що користувачі мережі не сильно засмучуються через цей прогноз, і вони впевнені, що гурт з України виступить гідно.

  • Нехай собі прогнозують. Час покаже;
  • Нехай порадіють, до наших перших репетицій!
  • Ой, альо !!! Згадайте рейтинг Джамали до того, як вона вперше виступила!
  • Ця таблиця, омана. Вона нічого не показує;
  • Народ почитайте краше коменти на офіційному каналі Eurovision на YouTube, іноземці захваті від нашого соловейка, головне, що українська пісня прозвучить на весь світ.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...