"Інакше як шизофренією не назвати... Прокурори так і не надали адекватних доказів ні по справі, ні по обґрунтуванню такого жорсткого запобіжного заходу", - Білецький про рішення залишити Кухарчука в СІЗО

Рішенням Апеляційного суду Києва Дмитра Кухарчука залишили в СІЗО до 28 жовтня, зазначають Патріоти України.

"Інакше, ніж шизофренією, це рішення назвати не можна. Прокурори так і не надали адекватних доказів ні по справі, ні по обґрунтуванню такого жорсткого запобіжного заходу. Рано чи пізно друг Сліп буде на волі",- написав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму Телеграм-каналі.

Перед цим той же суд дійшов висновку про необґрунтованість рішення слідчого судді Печерського суду з тримання у СІЗО побратима Кухарчука Олега Довбиша і пом’якшив запобіжний захід - нічний домашній арешт (з 22 до 6 ранку) до 28 жовтня.

Нагадаємо, що Дмитро Кухарчук є кандидатом у народні депутати по 197 округу (м. Черкаси).

Ветеранів російсько-української війни звинувачують у начебто хуліганських діях під час акції під Офісом президента 14 серпня. В Нацкорпусі вважають, що переслідування почалося після спроби Кухарчука поставити запитання Володимиру Зеленському на День Прапору та називають справу політично замовною.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.