Інфаркт гучно загрюкав у серце: Американець отримав штраф 1,48 млн доларів за їзду у 145 км/год (фото)

У поліції горе-порушнику порадили не перейматися занадто сильно і дотримуватись ПДР
Водій зі штату Джорджія їхав зі швидкістю 145 км/год у зоні зі швидкісним обмеженням 88 км/год. Пізніше поліцейські пояснили, чому штраф виявився таким великим.

Штрафи за перевищення швидкості допомагають боротися з порушниками ПДР. Проте американець зі штату Джорджія навіть не міг уявити, що сума його штрафу становитиме 1,48 млн доларів. Про це розповіли на сайті Motor1.

У вересні патрульні штату Джорджія зупинили Коннора Като. Він їхав зі швидкістю 145 км/год у зоні зі швидкісним обмеженням 88 км/год.

Згідно з місцевими законами, порушник зобов'язаний з'явитися до суду протягом 120 днів. Перед цим водій отримує електронного листа, в якому вказана сума штрафу та інші витрати.

У повідомленні щодо порушення ПДР було вказано штраф у розмірі 1,48 млн доларів. На щастя для водія, це була помилка, якої припустилися програмісти.

Штраф за перевищення швидкості

Представник поліції штату Джорджія пояснив, що розробники програмного забезпечення використовували максимально можливе значення в сумі штрафу. Програмісти вже працюють над тим, щоб усунути цю помилку й уникнути плутанини в майбутньому.

Фактичний штраф для водія, який перевищив швидкість, не може перевищувати 1000 доларів. Також порушнику необхідно виплатити додатковий збір у розмірі 200 доларів. Якщо він не сплатить штраф протягом 120 днів, влада штату призупиняє дію водійських посвідчень і стягує додаткову плату в 50 доларів.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...