Його облили запальною сумішшю: В Одесі охоплений полум'ям чоловік кинувся в море (відео)

У суботу, 14 листопада, на одеському пляжі Отрада невідомі люди на пірсі влаштували дивне файєр-шоу. Вони облили запальною сумішшю чоловіка в плавках, який загасив полум'я, стрибнувши в море. Відео цього видовища опубліковано в Telegram-каналі Одесса.Info, передають Патріоти України.

Як видно на знятих кадрах, поруч з людиною в плавках знаходяться ще кілька молодих людей, які ховають свої обличчя. Судячи з поведінки компанії, все відбувається добровільно.

Чоловіка у пляжному костюмі обливають рідиною з пляшки, після чого підпалюють. Перетворившись на живий факел, він стрибає в воду, погасивши таким чином полум'я, яке його охопило.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...