Із хорошого тільки клімат: Росіянин втік з Криму і розповів про реальне життя на півострові (відео)

Першим мінусом життя на окупованому півострові є низькі зарплати, які в 2-3 рази нижче, ніж в Ленінградській області.

Росіянин Ілля Донецков, який спробував переїхати з Ленінградської області в захоплений Росією Крим, повернувся додому і поскаржився на життя на півострові. Відповідний відеоролик він опублікував на YouTube, передають Патріоти України.

За його словами, першим мінусом життя на окупованому півострові є низькі зарплати, які в 2-3 рази нижче, ніж в Ленінградській області.

“Реальний приклад: “Ну так, я тут товаришеві днями кажу: “Займи 20 тисяч”. А він мені: “Займи 20 тисяч – для мене це як поторкай місяць”. Поганий рівень сервісу скрізь, де надаються послуги, можуть нагрубити на рівному місці і погано виконати свою роботу”, – поскаржився Донецков.

Крім того, росіянин повідомив про поганий стан медицини на півострові, дорогі ліки і високу вартість на інші продукти.

“Мало товарів хорошої якості за прийнятні гроші. Відсутність (практично) мережевих магазинів. Відсутність нормальних банків. Проблема з дозвіллям. Воно є, але необгрунтовано дорого, або там все сумно; навіть в банальні кафе сходити – або розоришся, або це буде СРСР”, – сказав він.

Крім того, люди на анексованному півострові можуть зіткнутися з проблемами при оформленні віз через відсутність консульств. Здійснити інтернет-замовлення на півострові викличе окремі труднощі. Разом з тим він поскаржився на високу вартість доставки і завищені ціни на машини. За словами Донецкова, люди в Криму продають б/в речі за скаженими цінами.

Єдиним плюсом життя в Криму громадянин РФ назвав клімат, однак на цьому переваги закінчуються.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...