Із триколором на щоці: Популярний блогер втратив рекламний контракт після публічного зізнання в любові до Росії (відео)

Юрій Славський – це блогер-мільйонник у тіктоці. На його антиукраїнську діяльність звернув увагу активіст Сергій Стерненко, інформують Патріоти України.

"Мене друг попросив"

Зазначимо, що усі пости і відео Славський публікує російською мовою. Один із таких постів – з російським триколором на щоці. Його блогер записав на підтримку росіян на Олімпійських іграх.

Після того, як Сергій Стерненко записав на своєму ютубі про це відео, Славський записав виправдальне. Мовляв, його попросив друг, "треба підтримати" і подібне. Натомість саме відео з триколором, за словами Стерненка, Славський не видалив.

"Я завжди за Україну, бо це моя країна… Тому я почав знімати тренди, щоб про нас дізналося більше людей… Я підтримую спортсменів з різних країн, челендж попросив підтримати мій товариш (переклад з російської – ред.)", – виправдався Славський.

Також у своєму тіктоці блогер косплеїв Путіна: йшов його "фірмовою" ходою з інавгурації. На сторінці Славського з'явилися гнівні коментарі. Користувачі пишуть про "чємодан – вокзал – Росію" і зрадництво.

Зазначимо, що наразі на сторінці блогера ані в інстаграмі, ані у тіктоці згаданих Стерненком відео немає. Скоріш за все, після розголосу він їх видалив.

Втрата рекламного контракту

Мораль цієї історії така, підкреслює Стерненко, "любиш Росію – лишайся без українських грошей". Так, співпрацювати із Юрієм Славським відмовилася компанія Euronafta. Блогер знімався у рекламі пального і кафе мережі АЗС.

Втім, після звернень Стерненка та інших активістів, його контракти "накрилися". Відділ комунікації відписав активістові, що взаємодіяти зі Славським через його публічну позицію більше не будуть. Тіктокера навіть просили видалити відео з триколором, однак він відмовився це робити.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...