Кабмін зайнявся "дерибаном" стратегічних об'єктів: Спливли скандальні деталі

У вівторок, 3 березня, на екстреному позачерговому засіданні Кабінету міністрів України було прийнято рішення про включення до списку приватизації ряду важливих підприємств. Про це "Апострофу" повідомили джерела в Кабміні, передають Патріоти України.

У список приватизації були включені, зокрема: ДАК "Хліб України", АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", ДП "Артемсіль", АТ "Перший київський машинобудівний завод". При цьому, як наголошується, до порядку денного це питання включено не було.

У сферу управління Фонду держмайна було передано ДП "Житомирторф", "Київторф", "Рівнеторф", "Сумиторф", "Чернігівторф", "Волиньторф" та інші.

Крім того, як повідомляється, уряд прийняв рішення ліквідувати всі територіальні підрозділи Державної аудиторської служби. Було звільнено понад 2,5 тисячі осіб. "Постанову всупереч регламенту Кабінету міністрів України прийнято без узгодження Міністерства економіки, сторони профспілок та роботодавців", - повідомили джерела.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.