Кадри не для нервових! Чоловік вміє повертати голову на 180 градусів - і ці кадри стали справжнім шоком (фото, відео)

Український мандрівник, ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відвідав Пакистан і показав вуличного артиста, голова якого вивертається на 180 градусів. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі "Сніданок з 1+1", передають Патріоти України.

У сюжеті можна побачити, як чоловік на ім'я Самір підходить до телеведучого і пропонує йому зробити спільне селфі. Потім він повертається спиною до камери й вивертає голову у зворотний бік. "Це мій талант від Бога", – заявив чоловік, зазначивши, що може простояти в такому положенні близько п'яти хвилин.

До речі, Комаров додав, що фішка Пакистану в його вуличних артистах й диваках. Вони не тільки будуть вас розважати, але ще вразять неймовірними здібностями. Тому, щоб дізнатися більше про країну, мандрівник порадив прогулятися її вулицями.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...