Кадри не для нервових! Жителька Італії вирішила стати кішкою і вже почала перетворення (відео)

Жителька Італії вирішила стати кішкою і вже почала перетворення. ВІДЕО

22-річна італійка К'яра Дель Абате внесла у своє тіло понад 20 змін, багато з яких спрямовані на те, щоб бути схожою на кішку. Абате активно публікує відео в соціальній мережі TikTok, які набирають мільйони переглядів, передають Патріоти України.

За словами дівчини, стати кішкою її надихнули шанувальники та підписники, які розповіли їй, що вона схожа на цю тварину.

"Я думаю, що "Жінка-кішка" — це правильне перетворення для мене, тому що я ніколи не хотіла виглядати мультяшною. Я завжди любила котів, і я думаю, що буду виглядати круто і сміливо з правильними модифікаціями", - сказала Абате журналістам.

Спеціально для подібності до кішки дівчина загострила вуха, зробила перманентне підведення очей, зататуювала білки очей зеленим кольором, а також регулярно робить манікюр, що нагадує котячі пазурі. У майбутньому Абаті планує розрізати верхню губу, змінити форму зубів і зробити операцію на очах, щоб надати їм більш витягнуту, котячу форму. Крім того, дівчина матиме хвіст-імплант і багато нових татуювань для імітації вовни.

Абате почала змінювати свою зовнішність в 11 років, коли їй зробили перший пірсинг і розтягування мочки. Зараз на тілі дівчини понад 72 проколи в різних місцях. Діаметр проколів на верхній губі становить майже сантиметр.

Абате також зробила операцію з роздвоєння язика, блефаропластику та видалила соски. Вона має на голові дві пари підшкірних імплантів у вигляді ріжок. Ще кілька імплантів-горошин вона вживила у статеві губи.

Італійка каже, що вже звикла до болю операцій, пірсингу та татуювань, і це не зупиняє її від подальших змін у зовнішності.

При цьому її зовнішній вигляд привертає багато уваги, в тому числі й з боку хейтерів. Однак Абате каже, що більшість коментарів позитивні, і засудження інших людей її не турбує.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...