"Как трухануло! Ужас!": У Чечні стався потужний землетрус (відео)

Поштовхи відчувалися на території як Чечні, так і сусідніх регіонів – Дагестану, Інгушетії, Північної Осетії.

У ніч на неділю, 13 грудня, у Чечні трапився потужний землетрус, інформують Патріоти України.

Як повідомляється на сайті Європейсько-середземноморського сейсмологічного центру, його магнітуда становила 4,7, епіцентр був за 14 км на південь від Грозного, а вогнище – на глибині 10 км.

Водночас Північно-Осетинська філія геофізичної служби РАН повідомляє про землетрус магнітудою 4,9 з епіцентром в Урус-Мартанівському районі на глибині 25 км.

У соцмережах пишуть, що поштовхи відчувалися на території як Чечні, так і сусідніх регіонів – Дагестану, Інгушетії, Північної Осетії. Також момент землетрусу показали на відео. На ролику видно, як під стелею гойдається лампочка, а автор розповідає, що в кімнаті в момент удару почали хитатися меблі. "Як трухануло! Жах!" – поділилася своїми враженнями місцева мешканка.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...