"Как истинно православный": Ломаченко відправив свої олімпійські медалі на переплавку в "братскую" Росію - "куда ж еще?!"

Український боксер Василь Ломаченко выдправив свої олімпійські нагороди в російську майстерню, щоби там із них зробили натільний хрестик для його батька. Про це 18 грудня повідомили на сторінці майстерні "Крестик резной", зазначають Патріоти України.

25 грудня майстерня також опублікувала відео з результатом роботи.

"Мы не хотели бы расписывать всю суть, скажем только одно: проект выполнен из олимпийских медалей нашего друга Василия Ломаченко в знак уважения сына к отцу! По случаю, хотели бы поздравить с юбилеем Анатолия Николаевича Ломаченко – советского и украинского тренера по боксу", – написали в майстерні.

Російські майстри наголосили, що проєкт, який вони виконали, – унікальний, і вони, "як і Василь, увійшли в історію".

"Вася, родной, обнимаю, – завершається текст.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...