Карантин по-російськи: Школяр убив матір і прожив з трупом ще два тижні

На приїзд правоохоронців хлопець відреагував спокійно і сказав, що смажить картоплю.

У російському Татарстані 13-річний школяр на дистанційному навчанні вбив матір і прожив з її тілом ще кілька тижнів. Про це пише "Наш Черемшан", передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, тіло жінки з ножовими пораненнями горла знайдено 11 листопада близько 15:00 у квартирі. Саме ж убивство сталося вранці 25 жовтня.

У жінки, імовірно, стався конфлікт з сином через знущання з її боку. Після цього підліток її зарізав. Про зникнення жінки поліцію повідомила бабуся малого вбивці.

На приїзд правоохоронців хлопець відреагував спокійно. «Хлопчик, коли двері зламали, стояв біля дверей. Ми думали, що і він там помер, а він: «Ні, я картоплю смажив», – розповіла сусідка.

Після вбивства школяра відправили у дитячу лікарню. Поліція відкрила справу, проте в РФ кримінальна відповідальність настає з 14 років.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...