Карантинне навчання: Школярам пообіцяли позапланові канікули

Коли і чому дітей відправлять відпочивати.

В Україні школярі можуть отримати позапланові короткі канікули вже в жовтні. Це пов'язано з тим, що в країні будуть проходити чергові вибори, а комісії будуть розміщуватися саме в будівлях навчальних закладів. Як розповів глава МОЗ Максим Степанов, позапланові канікули у школярів можуть бути в кінці жовтня, бо місцеві вибори в Україні пройдуть 25 числа. Про це повідомляється в Telegram-каналі PavlovskyNews, передають Патріоти України.

"Якщо ви питаєте про школи, то ми вже зараз розуміємо, що необхідно робити додаткові невеликі канікули, щоб у той час, коли будуть засідання комісій та підрахунку голосів, діти не вчилися", - підкреслив Максим Степанов.

Він додав, що канікули повинні бути нетривалі, всього на кілька днів.

Варто відзначити, що більшість виборчих комісій розміщуються під час виборів у приміщеннях шкіл. МОЗ спільно з ЦВК на цей момент розробляють механізм, як провести місцеві вибори комфортно і безпечно з урахуванням пандемії коронавірусу.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...