Карма автохама: Нардеп "Юзік" на своєму позашляховику влаштував ДТП біля Верховної Ради

Народний депутат партії "Слуга народу" Юрій Корявченков (більше відомий як Юзік), котром уне вперше порушувати в урядовому кварталі ПДР, потрапив у аварію в урядовому кварталі. Про це повідомив нардеп партії "Батьківщина" Володимир Кабаченко, додавши відповідне фото, зазначають Патріоти України.

У дописі до кадру він зазначив, що автомобіль Юзіка врізався в іншу машину. На фото видно, як нардеп і власник іншої машини про щось розмовляють.

"Їду на зустріч, а тут картина: задоволений Юзік на тлі не надто задоволеного власника авто, у яке в'їхав Юзік. Усім обережніше й уважніше за кермом", – написав він.


У мережі також згадують, як 9 грудня Юзік заблокував роботу з розчищення будівлі згорілого одеського коледжу й пошуку зниклих людей під завалами. Він кинув свій елітний позашляховик Toyota прямо посеред перехрестя й пішов.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...