"Каструлю зніми з голови": У супермаркеті Харкова спалахнув мовний скандал (відео)

У Харкові стався мовний скандал між кореспонденткою "Радіо Свобода" Марією Уманською та охоронцем супермаркету "МЕТРО". Про це журналістка написала на своїй сторінці у Facebook 13 вересня, передають Патріоти України.

"Ось так сьогодні мені в супермаркеті "МЕТРО" на Гагаріна порадили "зняти каструлю з голови" за те, що я вимагала спілкуватися українською. Передувала цьому низка подій, які врешті-решт призвели до конфлікту, але ось це — апофеоз", — ідеться в публікації.

На відео дівчина закликає співробітника магазину вибачитися перед нею та її чоловіком. Вона також зазначила, що має право вимагати, щоб із нею розмовляли українською мовою. "Нікому я нічого не зобов'язаний. Каструлю зніми з голови", — відповів охоронець.

Марія звернулася зі скаргою до іншого охоронця, зазначивши, що його колега вжив "гасло проросійської сволоти". Зі свого боку опонент журналістки заявив, що напише на неї заяву і закликав викликати поліцію. У мережі супермаркетів "МЕТРО" поки ніяк не прокоментували конфлікт.


Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...