Кейт Міддлтон знялася у кліпі Kalush Orchestra для Євробачення-2023, який показали на відкритті фіналу (відео)

Принцеса Уельська відкрила пісенний конкурс Євробачення 2023 виступом на фортепіано. Кейт Міддлтон зворушливо підтримала Україну, з’явившись у кліпі Kalush Orchestra, повідомляють Патріоти України.

Кліп Kalush Orchestra на пісню Стефанія, з якою вони перемогли у 2022 році, для Євробачення 2023 знімали в Україні та у Великій Британії. Партію на фортепіано зіграли відомий композитор Ендрю Ллойд Веббер та принцеса Уельська. Кетрін продемонструвала неймовірні навички гри на фортепіано. Королівську особу можна було побачити у Багряній вітальні Віндзорського замку.

Як повідомляє The Daily Mail, Кейт Міддлтон з’явилася у вечірній сукні синього кольору від Jenny Packham, щоб символічно віддати шану Україні, яка мала прийняти цьогорічний конкурс.

Принцеса Кейт також віддала зворушливу данину поваги покійній королеві Єлизаветі II, одягнувши сережки з її особистої колекції. «Приємно приєднатися до Kalush Orchestra у спеціальному перфомансі. Насолоджуйтесь шоу, Ліверпуль», — йдеться у повідомленні на сторінці принца та принцеси Уельських в Twitter.

У Новоросійську нова "бавовна": Через пожежу на підстанції тисячі росіян сидять без світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:28

Причина пожежі нібито не встановлена. Місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів. Інформація уточнюється. Понад 20 тисяч мешканців Новоросійська залишилися без електрики через пожежу. Наразі фахівці займаються її ліквідацією. . Водночас місцев...

МЗС відновлює консульські послуги для чоловіків, але є нюанс: Що треба знати

субота, 18 травень 2024, 11:49

Закордонні українські дипломатичні установи з 18 травня відновлять прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, який було призупинено 23 квітня. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. . З 18 травня чоловіки ві...