Хелловін: Головні ритуали і обряди 31 жовтня

З подорожі або поїздки краще повернутися до заходу сонця 31 жовтня.

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначають містичне свято Хелловін, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Святкові ритуали

Перед початком свята треба до нього підготуватися. Основним його атрибутом є гарбуз. У ньому потрібно вирізати рот, ніс та очі, а у середину поставити свічку. "Світильник Джека" (так ще називають цей гарбуз) необхідно поставити біля будинку.

Прийнято прибиратися вдома, щоб очистити житло від всього непотрібного. Також можна запалити гілку хвойного дерева і пройтися по всіх кутках. Вважається, що сни в ніч на 1 листопада віщі. Тому краще запам'ятати все те, що бачили уві сні.

Ворожіння та обряди на Хелловін

У це свято прийнято гадати і загадувати бажання. Свою мрію варто проговорити на ніч і покласти під подушку яблуко. Вранці його треба з'їсти, тоді бажання здійсниться.

Також є й ворожіння з яблуками. Зрізану з нього шкірку треба кинути в багаття. Потім слід розглянути її після полум'я. На яку букву буде схожа, то з такої літери починається ім'я майбутнього нареченого.

Також вважалося, що побачити свого майбутнього чоловіка дівчина могла у дзеркалі. Для це до нього потрібно підійти з яблуком в руці опівночі.

Є й ворожіння на кількість дітей в майбутньому. Для цього потрібно у воду капнути яєчний білок.

Прикмети

Кажуть, що на Хелловін не варто залишати вікна та двері відкритими, це приносить нещастя.

На підвіконні треба поставити свічку і запалити її.

З подорожі або поїздки краще повернутися до заходу сонця 31 жовтня.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...