Хіти тижня. Батьки в шоці: На дитячому атракціоні показали "полуничку" (відео)

Відео для дорослих на сімейній ярмарку включили помилково - переплутали диск.

У США в Плезантоні (штат Каліфорнія) стався неприємний інцидент - працівники атракціонів випадково вкючили на сімейній ярмарку порнофільм. Замість кадрів зі стрічки "Малиновий пірат" Бурта Ланкастера 1952 року вони поставили диск із фільмом з віковим обмеженням "Пірати: кровні брати" 1999 року, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mirror.

У мережі показали відео з реакцією людей, які прийшли на атракціони зі своїми дітьми. Багато з них закривали малюкам очі й швиденько забирали подалі, проте деякі відвідувачі навпаки - наближалися до екрану і захоплено стежили за розвитком подій у фільмі для дорослих. Інцидент стався наприкінці червня.

"Батьки були нажахані, коли на телеекрані сімейної ярмаркової площі несподівано з'явилася секс-сцена з фільму", - повідомляє видання.

Організатори ярмарку принесли глибокі вибачення за помилку. Прес-секретарка Анхель Мур сказала, що відео було видалено відразу після виявлення.

Одна з відвідувачок Нечелль Лемонс зняла непристойні кадри, що з'явилися на великому екрані біля входу в будинок атракціонів. На ньому зображений чоловік, який лежить на жінці - пара займалася любов'ю. У цей момент біля екрану з'явилися діти, які проходили повз. "Що вони показують? Ти серйозно? Насправді вони показують, як пара займається сексом під час поїздки дітей на ярмарку", - коментує шокована жінка, яка прийшла на ярмарок зі своєю семирічною дочкою. Вона зізналася, що була дуже засмучена і сильно розлютилася.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...