Хіти тижня. Більше не впізнати! Наречена фантастично змінилася напередодні весілля - фото до і після вражають

Джемма Броквей з Ліверпуля була так пригнічена своєю зайвою вагою, що почала замислюватися про самогубство, але повідомлення від шкільного друга все змінило - тепер вони готуються до весілля. Про це повідомляє Мirror, передають Патріоти України.

Дівчина страждала зайвою вагою з юності. Вона багато їла, щоб впорається зі стресом, адже однокласники дражнили її. "Я могла з'їсти цілу пачку чіпсів Space Raider - по 10 пакетів за раз. Я зазвичай ховалася в туалеті, щоб поїсти, де мене ніхто не бачив. Моя сім'я й гадки не мала, через що я пройшла", - розповіла Джемма.

Дівчина дійшла до думок про самогубство, але раптово отримала лист від шкільного товариша Філа, з яким вони не бачилися вже багато років.

"Я дійшла до того, що більше не хотіла жити, тому що моя вага робила мене нещасною. Я дійсно думала про самогубство, коли отримала випадкове текстове повідомлення від друга, і це врятувало мені життя", - ділиться Джемма.

Після цього, наслідуючи приклад Філа, який також дуже схуд, дівчина сіла на дієту, зайнялася спортом і пройшла через операцію шлункового шунтування, після чого почала втрачати вагу.

"Я почала сидіти на дієті і зустріла Філа, який сам схуд. Ми просто були спорідненими душами, і ми були такі щасливі. Я не можу дочекатися, щоб вийти за нього заміж, але я не можу змусити себе дозволити йому побачити мене голою. Мені боляче думати, що він не побачить мене голою навіть в нашу шлюбну ніч", - говорить Джемма.

Справа в тому, що на її тілі після схуднення залишилася розтягнута шкіра, що дуже не подобається дівчині.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...