Хіти тижня. "Більше ніколи не побачиш сина": У Польщі жорстоко вбили 5-річного хлопчика з Росії

У Польщі 20 липня знайдений мертвим 5-річний хлопчик із Росії, який більше тижня тому зник за дивних обставин. Труп дитини на трасі між Варшавою і Гродзиск-Мазовецьким виявили співробітники правоохоронних органів, повідомляють Патріоти України.

"Ми можемо з упевненістю стверджувати, що знайшли тіло п'ятирічного Давида", – цитують журналісти прес-секретаря коменданта варшавської поліції Маріуша Мрозека.

Як пояснив він, впізнати труп допоміг одяг, у якій хлопчика бачили востаннє. "Буде, звичайно, впізнання за участю сім'ї, будуть відповідні дії прокурора, однак ми вважаємо, що ймовірність досить висока, і ця інформація повинна бути передана", - додав поліцейський.

Відзначається, що Давид зник 10 липня. Він був із батьком, який ввечері забрав дитину та відвіз кудись на машині, відправивши дружині СМС: "Ти його більше ніколи не побачиш". До ночі вони не повернулися, і мати заявила в поліцію.

Незабаром тіло чоловіка було знайдено на залізничних шляхах. За версією слідства, він наклав на себе руки. Машину сім'ї вдалося виявити на стоянці в трьох кілометрах від місця, де помер батько Давида.

На пошуки дитини були кинуті всі сили польської поліції, використовувалися спеціально навчені собаки, вертоліт і безпілотники. До пошуків підключилися військові, пожежники та добровольці. При цьому повідомляється, що стосунки в родині останнім часом не складалися, чоловік і жінка жили окремо. У місцевій поліції зареєстровано заяву від дружини про побутове насильство.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...