Хіти тижня. Блискавка пронизала веселку і "запалила" її - неймовірний момент потрапив на відео

Під час грози в Північному Уельсі (Великобританія) на камеру зняли унікальний момент, коли блискавка освітила веселку, що з'явилася після дощу, створивши в небі природний "феєрверк". Відео незвичайного явища опубліковано в британському виданні The Sun, передають Патріоти України.

Видання повідомило, що автором відео став 33-річний Стівен Міллер з міста Рексхем, якого гроза застала біля його будинку. Він витягнув свій смартфон, щоб відобразити розгул стихії і зобразив момент, який трапляється "один раз на мільйон".

Велика блискавка перетнула небо, слідуючи траєкторією веселки. Пронизавши різнокольорову дугу, електричний заряд осяяв її яскравим світлом.

"Це був випадок, коли я опинився в потрібному місці в потрібний час. Це було просто ідеально. Я дійсно плакав, коли побачив це. Це було просто красиво", - цитує автора відео британське видання.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...