Хіти тижня. Бунт перевізників: Автобуси з усієї України з'їхалися на мітинг у центр Києва (фото, відео)

Перевізники вимагають в уряду скасувати карантин і дозволити їм заробляти.

На Європейську площу в Києві в середу, 13 травня, з'їхалися автобуси з усієї країни. Перевізники влаштували акції протесту о 10:00, передають Патріоти України з посиланням на Вести.

За словами водіїв, вони вимагають від уряду дозволу на внутрішні і міжнародні перевезення. Учасники акції скаржаться, що через карантин і обмеження вони залишилися без роботи, вони не мають чим годувати свої сім'ї. "Грошей вже немає, годувати сім'ї треба. Вся техніка стоїть за парканом. Авіаперевізники працюють, а ми просто стоїмо, чекаємо чогось, незрозуміло чого", - сказав водій Олександр Дереза.
За його словами, в центрі столиці зібралися представники всіх областей, водії в основному міжнародного транспорту. Він зазначив, що зараз в країні швидкого вирішення потребують дві проблеми: дозволити роботу автобусним перевізникам і ліквідувати нелегальний бізнес. "Їх тисячі. Це все "чорний нал", який йде людям на кишеню. Це величезна машина, яка ні копійки не залишає державі у вигляді податку", - сказав Олександр, додавши, що вони отримують в кілька разів більше легальних перевізників.
Автобуси продовжують прибувати в центр Києва. Столичним жителям слід бути готовими до великих пробок. Водії збираються йти до будівлі Кабінету міністрів, де також мітингують підприємці.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...