Хіти тижня. COVID-19: Вчені оприлюднили шокуючі дані

Смертність від Covid-19 вище в десятки разів ніж від грипу.

Кількість летальних випадків за останні три місяці в Нью-Йорку від Covid-19 приблизно в 21 разів більше, ніж від грипу. Такі висновки зробили вчені Гарвардського університету і Університету Еморі, результати дослідження яких опубліковані в електронній науковій бібліотеці medRxiv, передають Патріоти України.

"Інформація про те, що грип вбиває до 60 тисяч американців на рік, отримана завдяки безлічі статистичних припущень. Насправді рівень смертності від коронавірусної інфекції на порядок вище, ніж число жертв сезонних штамів грипу", - йдеться в документі.
Дослідники вивчили статистичні дані, зібрані медичними службами Нью-Йоркського мегаполісу в період лютий-квітень 2020 року, коли в місті одночасно йшли обидві епідемії.
Вчені підрахували, що за цей час від грипу і пов'язаних з ним ускладнень померло 619 жителів Нью-Йорка і його передмість, тоді як коронавірус забрав життя більш ніж 13 тисяч жителів міста.

До того ж при зіставленні показників смертності в місті в поточному році в порівнянні з попередніми зимовими сезонами, виявилося, що число померлих практично подвоїлося і більш істотну роль в цьому зіграла епідемія коронавірусу, а не грип або інші хвороби.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...